Plugg, plugg och mera plugg

Jag orkar inte hur mycket plugg jag har just nu pga allt jag missat sen olyckan. Jag var redan innan efter med massa läxor och sen nu? Snälla någon, kör fram bilen, jag ger upp. Jag har tyskaprov, matteprov, kommunikationsprov, svenska nationella muntliga (vilket också är ett prov men tror iofs inte min klass har gjort det än) Jag har ett referat på naturkunskapen som måste in och ett på svenskan. I engelskan har jag två uppgifter som släpar eftersom vi fått en uppgift i veckan sen några veckor tillbaka. I historian har vi också en sjukt jobbig analys om Hitler som skulle lämnats in någon gång förra veckan.

Visste du att...?

...jag kallades Lisa under en tid på lågstadiet?
 
Jo det är sant! Det fanns så många Emma på skolan och även en i min klass. Till en början var det lätt att skillja oss åt, en var Emma H (jag) och en var Emma W. Men när Emma W böt efternamn en dag så fanns det plötsligt två Emma H och nej, det är inte en dröm som gick i uppfyllelse för 11 åriga jag. Jag såg det som om hon försökte sno min identitet. Fånigt? jo tack jag är medvetende om det, men man tänker inte särskilt rationellt när man är 11 år. Hur som helst, jag reagerade istället med att jag ville byta namn själv, mitt förnamn dårå. Det fick bli Lisa, som en förkortning på Elisabedt som är mitt mellannamn. I ungefär 2 veckor hette jag Lisa, sen gav jag upp för jag lyssnade ändå bara på Emma. Old habbits die hard så att säga. 
 
...jag nyser när jag plockar ögonbrynen?
 
Även det här är sant. Jag måste komma åt någon nerv eller något liknande för om jag plockar ögonbrynen i mer än två minuter är sanolikheten att jag nyser rätt så stor. Ibland kan jag nysa upp till 5 gånger medan jag andra gånger inte nyser alls. (de där andra gångerna är inte så många)
 
 

Huset fullt

 
Idag fyller min kära mamma 50 år och just nu är hela huset fullt av släktingar, vänner, grannar och arbetskamrater. Personligen ser jag det hela som en mental förberedelse inför skolan nästa vecka med så mycket ljud och rörelse på samma gång. Hittills går det väl helt okej men jag har ändå låst in mig i mitt rum med datorn tittandes på Pretty Little Liars. Letar mig nog ut när godiset tagit slut, för jag har ju inte ätit nog med godis den senaste veckan, nejnej. 
Taggar: 50;