28/5

Vaknade precis och tänkte faktiskt sätta mig och plugga. Ja jag vet redan att det hör till ovanligheten så du kan plocka upp din haka från golvet nu, tänk på hur många fötter som gått där. Har nämligen bara en uppgift kvar att lämna in innan jag har lämnat in allt. EN. Så himla skönt. Har en sak i engelskan också som jag tänkte skriva lite på som vi fick i läxa för några dagar sedan men förutom det så tror jag inte jag kommer få några mer läxor eller liknande innan sommarlovet. Kan ni stava Hallelujah eller ska jag bokstavera det åt er? Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtat till sommarlovet. Sommaren kan verkligen bli hur-bra-som-helst (gör en 2 sekunder lång paus mellan de sista orden) 

Ska försöka sola lite idag om solen vill titta fram här ute i Ervalla och sen till kvällen drar jag på träning. Inte mycket att göra när alla går i skolan. 

5 dagar helg

Har redan tagit helg sen igår när skolan sluta. Vad leker du? Jag vet att du är avundsjuk så du kan sluta låtsas. Hade egentligen fotboll i skolan idag men som vanligt har jag även fotboll efter skolan med mitt lag också och då jag verkligen skulle behöva hem emellan de båda träningarna idag och då det blir 3 timmar färdtid fram och tillbaka för båda träningarna så bad jag min fotbollstränare i skolan om att få vara ledig. De skulle vara våran sista fotboll för i år och betygen var redan satta så det var inga problem. 
 
Imorgon är de torsdag, röd dag och karrofesten. Fredag är klämdag så även då ledig och sen är det vanlig helg. På lördag ska jag åka och fira en kompis som fyllt och på söndag har jag ännu ingen aning om vad jag ska göra. Förmodligen redan planerat något som jag just nu bara inte kommeer ihåg. Passar uttrycket yolo in här? NEJ.

Vilka är ni..?